Батьківські збори

Сьогодні у ліцеї відбулися тематичні загальношкільні батьківські збори "Діти - це наша гордість". Присутні гості: голова Нововодолазької РДА Роман Мерзлікін, депутат районної ради Олег Агапов, в.о. начальника відділу освіти Нововодолазької РДА Людмила Чаюк, Просянський сільський голова Олександр Вітер, з батьками учнів навчального закладу обговорили актуальні питання, які стосуються як освітнього процесу, так і потреб громади в цілому, зокрема, ремонт даху ліцею, покращення інфраструктури, поповнення матеріально-технічної бази закладу та інше.

Користуючись нагодою, Роман Валерійович передав дошкільному підрозділу бактерицидний опромінювач для дезінфекції приміщення, придбаний за сприяння благодійного фонду «Даруй Добро».

Сільський голова Вітер Олександр Михайлович висловив щиру вдячність Роману Валерійовичу від імені громади за підтримку та сприяння розвитку території Просянської сільської ради та постійне піклування про підростаюче покоління.

Директор ліцею Коваленко Надія Петрівна, від колективу ліцею, подякувала за нові меблі (шкільну стінку, учнівські парти та стільці для 1-4 кл.), та дидактичний матеріал для проведення занять з ученицею, яка знаходиться на інклюзивному навчанні. Батькам, учнів переможців та учасників районних олімпіад та конкурсів, Надія Петрівна вручила подяки.

Вдячні діти разом з ЗДВР Свид Н.Г. представили відео-презентацію виховної роботи та презентували всім присутнім чуттєві та патріотичні танцювальні композиції, пісню та гумористичні номери.

Наталія Григорівна провела з батьками профілактичну бесіду напередодні канікул та новорічних свят на тему: Недопущення дитячого травматизму та безпека користування соціальними мережами".

/Files/images/001/DSC03180.JPG/Files/images/001/DSC03197.JPG /Files/images/001/DSC03194.JPG/Files/images/001/DSC03201.JPG/Files/images/001/DSC03219.JPG /Files/images/001/DSC03207.JPG/Files/images/001/DSC03214.JPG/Files/images/001/DSC03225.JPG/Files/images/001/DSC03233.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.