День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

З метою формування національної свідомості учнів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в НВК організовано та проведено ряд заходів інформаційного, просвітницького та виховного характеру. Розпочався день з доповіді чергового класу на загальношкільній лінійці «22 січня – День Соборності України». Під час Єдиного уроку «Єднання заради Незалежності» учні мали можливість ознайомитися з цікавими фактами переглянувши відео. На виховних годинах: «Україна в нас одна», «Ми - українці», «У боротьбі за незалежність», «День Соборності України», «Народ наш прагне миру» учні висловлювали свої думки щодо здійснення мрії українського народу про Незалежну, Соборну національну державу, про майбутнє об'єднаної України, яку розбудовувати молодому поколінню патріотів своєї держави. Протягом дня учні мали нагоду ознайомитися з тематичною виставкою книг «Україна Соборна», та малюнками «Я живу в Україні»

Учні нашого навчального закладу впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

/Files/images/0_2017/DSC00189.JPG

/Files/images/0_2017/DSC00185.JPG

/Files/images/0_2017/DSC00197.JPG/Files/images/0_2017/DSC00192.JPG/Files/images/0_2017/DSC00204.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.