Урочисте отримання свідоцтв про базову середню освіту

Ось і закінчився черговий навчальний рік. Спливли в історію контрольні, олімпіади, турніри, ДПА. І уже знову стоять на порозі навчального закладу випускники 9 класу . Щемливо і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святковому заході. Адже в цей нелегкий час вирушають деякі наші учні у незвідану путь, а хтось продовжить навчання у рідному НВК. Як складеться їх доля – таємниця. Та подумки кожен бажав їм щастя та мирного неба над головою.

Багато гарних, напутніх слів та побажань було сказано на адресу випускників від директора НВК Коваленко Н.П. Її побажання доповнили секретар сільської ради Нетецька Л. Г., перша вчителька Білецька С.І., класний керівник Онацька Н.В. та батьки.

Та хіба могли залишити навчальний заклад учні, не висловивши свою вдячність наставникам, що упродовж 9 років формували з колишньої малечі гідних синів і дочок своєї держави. Дев'ятикласники співали чуттєві пісні, розповіли вірші в яких висловили подяку вчителям, батькам, всім працівникам НВК, зачарували ніжним вальсом.

Святковий захід, присвячений отриманню свідоцтв про базову середню освіту, цьогоріч ще довго озиватиметься щасливими акордом у серцях кожного, хто був присутні на святі. Весело і трохи емоційно минуло свято. Юнаків та дівчат з нового навчального року очікують нові випробування! Щасти вам!!!

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.