Тиждень "Дбаємо про майбутнє. Ярмарок професій"

Тиждень «Думаємо про майбутнє. Ярмарок професій»

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожної людини.Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій. Традиційно кожного навчального року з метою підготовки та допомоги школярам у виборі майбутньої професії в нашому ліцеї проходить тиждень професійної орієнтації учнів.З 29 січня по 02 лютого, врамкахтижня профорієнтації«Думаємо про майбутнє. Ярмарок професій» у Просянському ліцеї було проведено низку заходів для здобувачів освіти.

Вебквест: "Професії та їх речі"- учні 1 класу згадали відомі їм професії, виконуючи завдання квесту відгадували, які необхідні речі людині для її роботи, та знаходили серед усіх предметів зайвий. "Моя прфесія - моє майбутнє" - діти 2 класу ознайомилися з типами професій та розглянули приклади професій. Гра-вікторина "Світ професій"- учні 3 класу відгадували загадки та ознайомились з деякими видами професій, адже їх існує досить багато. Вони усвідомили важливість і значення кожної з професій людей, що добробут всіх громадян примножується працею. У захоплюючу гру "Загадки про професії"- грали учні 4 класу. Учні 5 класу взяли участь у дидактичній грі "Професії та їх речі" та в бесіді "Професії майбутнього". Година спілкування "Світ професій" цікаво пройшла у здобувачів освіти 6 класу. Година спілкування "Цікавий світ професій"- 7 клас. Виховна година "Поговоримо про правильний вибір професії"- 8 клас. "Світ професій і твій вибір " - година спілкування 9 клас. Година спілкування "Сучасні і майбутні тенденції ринку праці"- 10 клас. Виховна година "Світ професій. Яку вибрати?" -11 клас.

Під час проведеннятижня профорієнтації учні дізналися чимало нового про широкий світ професій. І ким би вони не мріяли стати, яку б професію собі не обрали, кожен повинен добре знати свою справу, робити її чесно та вміло.

Тож хай майбутні професії наших здобувачів освіти принесуть їм радість, моральне й духовне задоволення, адже вдало обрана професія – ключ до успіху.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.